Η εταιρία μας

Η εταιρεία μας είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της σφραγίδας και των γραφικών τεχνών από το 1982, απευθύνεται στον καταναλωτή που θέλει να κατασκευάσει την δική του σφραγίδα με την δική του γραμματοσειρά ή το δικό του λογότυπο.
Με δυναμική προς το μέλλον, τεχνογνωσία, εξειδικευμένη εμπειρία και σε βάθος κατανόηση των αναγκών κάθε επιχείρησης έχει εξελιχθεί στον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται σφραγίδες όπως φοροτεχνικοί, τράπεζες, ελεύθερους επαγγελματίες.
Η εταιρεία γνωρίζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης κι έχει εξελιχθεί σε ένα από τους πιο σύγχρονους κατασκευαστές σφραγίδας με ψηφιακά μέσα.
Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι να αφήνουμε ικανοποιημένους τους πελάτες μας με το να βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν και εμείς να παραμένουμε ένα από τα πιο εξυπηρετικά e-shop στο χώρο της σφραγίδας. Στόχος η ανάπτυξη μιας σταθερής, μακροχρόνιας σχέσης που αντιμετωπίζεται από την εταιρεία μας με επαγγελματισμό, έχοντας προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, κατασκευάσαμε ένα σημείο προεπισκόπησης της σφραγίδας σας, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της μορφή της.
Έτσι την ώρα που γράφετε τα στοιχεία στις γραμμές, βλέπετε παράλληλα και την προεπισκόπηση της σφραγίδας σας. Στον δύσκολο ανταγωνισμό της εποχής, η e-stamp συνεχίζει να να διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που παρέχει προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση.
Οι μάρκες που διαθέτουμε έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να καλύψουν τις ανάγκες των γραφείων.

Εγγραφή Χρήστη

Είσοδος Χρήστη

Εγγραφή Χρήστη

Είσοδος Χρήστη