Όροι Χρήσης

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 1. Εισαγωγή

Οι όροι χρήσης καθορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των χρηστών/επισκεπτών/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-stamp.gr της εταιρείας «Γεώργιος Τζιαρός – Ιωάννης Τζιαρός Ο.Ε» (εφεξής «εταιρεία»), με έδρα το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης επί της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου 34 και Σαγγαρίου 1. Η πρόσβαση και η χρήση του παρόντος ιστότοπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης και σε όλους τους εφαρμοστέους νόμους της ελληνικής νομοθεσίας και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέσω της πρόσβασης και χρήσης του παρόντος ιστότοπου, ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης αποδέχεται πλήρως τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Απορρήτου και τους κανόνες Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ο επισκέπτης/χρήστης της παρούσας τοποθεσίας παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης. Συνεπώς οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση του διαδικτυακού τόπου και την αγορά των προϊόντων του e-stamp.gr. 

Οι παρόντες όροι χρήσης διέπουν την πρόσβαση και τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η εταιρεία μας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση να αναθεωρήσει τους προαναφερθέντες όρους και την πολιτική απορρήτου με ανανέωση του παρόντος κειμένου. Τέτοιες αναθεωρήσεις είναι δεσμευτικές και πρέπει, ως εκ τούτου, να επισκέπτεστε περιοδικά το διαδικτυακό τόπο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για να εξετάζετε τους όρους χρήσης και να εξακριβώνετε κατά πόσο έχουν αλλάξει. Η εξακολούθηση της χρήσης του παρόντος ιστότοπου, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές, σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη αποδοχή των όρων αυτών. Δεν είναι δυνατή η αλλαγή των όρων χρήσης από εσάς. Με την παραμονή σας στην ιστοσελίδα αποδέχεστε τους παραπάνω όρους. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης/πελάτης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι παρόντες όροι χρήσης, οι τιμές των προϊόντων, οι τρόποι αποστολής των προϊόντων και οι τρόποι πληρωμής, καθώς και η πολιτική επιστροφών αφορούν αποκλειστικά αγορές που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.e-stamp.gr και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν το φυσικό κατάστημα της εταιρείας «Γεώργιος Τζιαρός – Ιωάννης Τζιαρός Ο.Ε».

 

 1. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η παρούσα ιστοσελίδα και όλα τα περιεχόμενά της, στα οποία περιλαμβάνονται ενδεικτικά το κείμενο, το σχέδιο, τα ονόματα, τα διακριτικά γνωρίσματα, τα λογότυπα, τα σήματα, τα γραφικά, τα εικονίδια, τα video, οι φωτογραφίες και οι εικόνες προϊόντων (εφεξής «Περιεχόμενο»), αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας «Γεώργιος Τζιαρός – Ιωάννης Τζιαρός Ο.Ε» και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται εδώ μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, για τα οποία απαιτείται η προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, διάδοση, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας μας. Σε αντίθεση περίπτωση, η εταιρεία μας δηλώνει ότι θα κάνει πλήρη χρήση των ένδικων βοηθημάτων και μέσων που της παρέχει η ελληνική και κοινοτική νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων.

 

 1. Απόρρητο

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα (για παράδειγμα το όνομά σας, το επώνυμό σας, η διεύθυνση, το τηλέφωνο, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση) θα χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία μας σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Πολιτική Απορρήτου της παρούσας ιστοσελίδας. 

 

 1. Αποποίηση Ευθύνης

Αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας μπορούν να γίνονται οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η εταιρεία μας ωστόσο, δε δεσμεύεται για την ανά τακτά διαστήματα ανανέωση των πληροφοριών που περιέχονται στην παρούσα τοποθεσία. Επιπρόσθετα, δεν εγγυάται ότι η παρούσα τοποθεσία θα λειτουργεί συνεχώς και χωρίς σφάλματα, ότι οι τυχόν ελλείψεις θα διορθώνονται περιοδικά ή ότι θα είναι συμβατή με τον υπολογιστή, το υλικό και το λογισμικό του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη. 

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Η εταιρεία μας δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών που διατίθενται στον παρόντα δικτυακό τόπο.

 

 1. Αποκλεισμός Ευθύνης

Η επίσκεψη και χρήση της παρούσας ιστοσελίδας καθώς και η ηλεκτρονική αγορά προϊόντων γίνεται με δική σας ευθύνη. Τόσο η εταιρεία μας όσο και οποιοσδήποτε τρίτος εμπλέκεται στη δημιουργία, την παραγωγή ή τη δημοσίευση της παρούσας ιστοσελίδας δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, θετική ή άλλου είδους ζημία που προέρχεται από ή συνδέεται με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της. Εφόσον είστε δυσαρεστημένοι με κάποιο τμήμα της παρούσας τοποθεσίας, θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση αυτής, αποκλειόμενης οποιασδήποτε αποζημίωσης. 

 

 1. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών

Σε περίπτωση που παρέχεται στον επισκέπτη/χρήστη/πελάτη η δυνατότητα πρόσβασης σε τοποθεσίες web μέσω του παρόντος ιστότοπου, τεκμαίρεται ότι η εταιρεία μας δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο και γενικότερα για οτιδήποτε σχετίζεται με τις τοποθεσίες αυτές, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενό τους.

 

 1. Εγγραφή

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να καταχωρήσει ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του παρόντος ιστότοπου και να αγοράσει προϊόντα του e-stamp.gr πρέπει πρώτα να δημιουργήσει σχετικό λογαριασμό επιλέγοντας τη σχετική εντολή «εγγραφή». Τα στοιχεία που παρέχετε για την εγγραφή σας πρέπει να είναι αληθή και ακριβή. Ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης παρακαλείται να ενημερώνει τον ιστότοπο στην περίπτωση που οι προσωπικές πληροφορίες που τον αφορούν χρήζουν διόρθωσης ή επικαιροποίησης. Απαγορεύεται η χρήση προσωπικών στοιχείων και δεδομένων τρίτων προσώπων (φυσικών ή νομικών). Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λάβετε μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει κατά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής με τα στοιχεία της εγγραφής σας.

 

 1. Σύνδεση

Για την είσοδο στο λογαριασμό σας απαιτείται να εισάγεται στο σχετικό πεδίο «σύνδεση» το όνομα χρήστη και τον κωδικό που επιλέξατε κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής. 

 

 1. Καταχώρηση παραγγελίας – Σύναψη σύμβασης 

Για την καταχώρηση της παραγγελίας ο εγγεγραμμένος χρήστης/πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οφείλει να είναι ενήμερος για τις διαδικασίες καταχώρησης της παραγγελίας του έως και την αποστολή της. Η καταχώρηση της παραγγελίας από τον χρήστη αποτελεί υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης με την εταιρεία μας σύμφωνα με το άρθρο 185 του Αστικού Κώδικα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας αποστέλλεται στον χρήστη/πελάτη ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσε κατά την καταχώρηση των στοιχείων παραγγελίας, στο οποίο μήνυμα εμφανίζονται τα στοιχεία της παραγγελίας του. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος η εταιρεία μας ενημερώνει τον χρήστη/πελάτη με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) εντός τριών εργάσιμων ημερών για την έλλειψη του συγκεκριμένου προϊόντος.

 

 1. Τιμολογιακή πολιτική

Οι τιμές των προϊόντων είναι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και Φ.Π.Α. Ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται τις τιμές των προϊόντων, όπως αυτές παρατίθενται στον ιστότοπο www.e-stamp.gr και στο εκάστοτε προϊόν που επιλέγει, ως και το συνολικό ποσό που προκύπτει με το συνυπολογισμό λοιπών οικονομικών επιβαρύνσεων (π.χ. κόστος αποστολής/μεταφορικά ή αντικαταβολής και τυχόν άλλα έξοδα). Η κάθε επιμέρους οικονομική επιβάρυνση παρουσιάζεται με σαφή και ευκρινή τρόπο στους επισκέπτες/χρήστες/πελάτες. 

Ο χρήστης/πελάτης δηλώνει με τη αποδοχή των όρων χρήσης του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος ότι εάν προχωρήσει στην οριστική υποβολή της παραγγελίας αποδέχεται και συμφωνεί με όλες τις πρόσθετες επιβαρύνσεις και δαπάνες. Εάν ο χρήστης/πελάτης δεν συμφωνεί με το συνολικό κόστος ή τις επιμέρους ή πρόσθετες επιβαρύνσεις αγοράς των προϊόντων ή του προϊόντος που έχει επιλέξει, δεν πρέπει να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές των προϊόντων κατά τη διακριτική της ευχέρεια οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, ωστόσο μια μεταβολή δεν θα επηρεάσει τις ήδη επιβεβαιωμένες παραγγελίες. 

 

 1. Τροποποίηση των όρων υποβολής παραγγελιών.

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, της υποβολής παραγγελιών και των πολιτικών που εφαρμόζει χωρίς την πρότερη ενημέρωση του εγγεγραμμένου χρήστη/πελάτη. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και τη μεταξύ μας σύμβαση, δεν πρέπει να κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και δεν πρέπει να  υποβάλετε παραγγελίες.

 

 1. Διατύπωση παραπόνων

Ο χρήστης/πελάτης αναγνωρίζει και δηλώνει ότι σε περίπτωση που έχει οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχει δυσαρεστηθεί με το προϊόν που έχει αγοράσει, με τη διαδικασία διεκπεραίωσης της όλης συναλλαγής, την παράδοση του προϊόντος ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σχετικό με τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορεί να απευθυνθεί στην εταιρεία μας μέσω της αποστολής ενημερωτικού ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-stamp.gr. Στην περίπτωση αυτή το προσωπικό της εταιρείας μας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών θα επικοινωνήσει μαζί του για την επίλυση ή την καλύτερη δυνατή διευθέτηση του θέματος. Η εταιρεία μας δίδει ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στα παράπονα/συστάσεις των επισκεπτών/χρηστών/πελατών της και στο βαθμό ικανοποίησής τους από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Τα παράπονα που έχουν υποβληθεί μελετώνται και αξιοποιούνται από την εταιρεία μας για την βελτίωση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχει και για την ποιοτική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των χρηστών/επισκεπτών/πελατών της. Η εταιρεία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί την επίλυση όλων των θεμάτων και των υποβληθέντων παραπόνων στο βαθμό στο χρόνο και με τον τρόπο που επιθυμεί ο εκάστοτε χρήστης/επισκέπτης/πελάτης.

 

 1. Ευθύνη επισκέπτη/χρήστη

Ο εγγεγραμμένος χρήστης/πελάτης αλλά και ο επισκέπτης του παρόντος διαδικτυακού τόπου οφείλει να απέχει από οποιαδήποτε είδους συμπεριφορά που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας. Οφείλει επίσης κατά την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τη δημιουργία λογαριασμού, τη διαχείριση του λογαριασμού του και την υποβολή παραγγελιών να τηρεί τους νόμους, τους παρόντες όρους χρήσης και τις πολιτικές που έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει η εταιρεία μας, τους κανονισμούς, οδηγίες, αποφάσεις ανεξαρτήτων και άλλων Αρχών, κώδικες δεοντολογίας, και γενικά να πράττει σύμφωνα με την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη. Απαγορεύεται ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος να αποκτήσει πρόσβαση σε εμπιστευτικές, απόρρητες πληροφορίες της εταιρείας μας ή σε δεδομένα και στοιχεία άλλων χρηστών. Η εταιρεία μας σε περίπτωση παραβίασης των παρόντων όρων χρήσης, δικαιούται να προχωρήσει σε άμεση προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού του χρήστη/πελάτη και να του ορίσει προθεσμία για συμμόρφωση και άρση της παράβασης. Οριστική διαγραφή λογαριασμού είναι δυνατή, προϋποθέτει όμως την προηγούμενη ενημέρωση του χρήστη/πελάτη από την εταιρεία.

 

 1. Στοιχεία επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-stamp.gr με τους κάτωθι τρόπους:

Α. Μέσω τηλεφώνου: (0030)2394024254 

 1. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): info@e-stamp.gr

 

 1. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του e-stamp.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, Κανονισμός (ΕΕ) 2017/2394,ΠΔ 131/2003), καθώς επίσης και από το Νόμο 2251/1994 περί προστασίας των καταναλωτών, όπως τροποποιήθηκε με το Νόμο 4512/2018 και ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις ηλεκτρονικές αγορές και τις πώλησεις από απόσταση.

 

 

 

 1. Αρμοδιότητα Δικαστηρίων

Η παρούσα σύμβαση και οι όροι χρήσης, όπως και οποιαδήποτε τροποποίηση αυτών, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την εκδίκαση των όποιων διαφορών προκύψουν ή σχετίζονται με τους Όρους Χρήσης ή/και την παρούσα σύμβαση, αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Η μη άσκηση ή η καθυστέρηση άσκησης εκ μέρους της εταιρείας μας  δικαιώματος, εξουσίας ή προνομίου που απορρέει από τους παρόντες Όρους Χρήσης ή από το Νόμο, δε θα συνιστά, εκλαμβάνεται ή ερμηνεύεται ως παραίτηση από αυτά. Όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τους παρόντες Όρους Χρήσης και η δικαστική διεκδίκηση αυτών λειτουργεί σωρευτικά και δεν αποκλείει την άσκηση και δικαστική διεκδίκηση άλλων δικαιωμάτων που προβλέπονται από τον Νόμο ή από άλλη σύμβαση. Με την αποδοχή των όρων χρήσης ο κάθε επισκέπτης/χρήστης/πελάτης δηλώνει ότι έχει λάβει γνώση αυτών, τους έχει πλήρως κατανοήσει και δεσμεύεται ότι θα συμμορφωθεί με αυτούς. Χωρίς την αποδοχή των όρων χρήσης είναι αδύνατη η δημιουργία του λογαριασμού και η αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.