Αποστολή προϊόντων

  1. Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται πανελλαδικά με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών Courier κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας. Στην περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο των ανωτέρω συνεργαζόμενων εταιρείών, θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελίας σας με εναλλακτικό τρόπο.

Τα προϊόντα που αγοράζει ο χρήστης/πελάτης από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραδίδονται στη διεύθυνση την οποία ο χρήστης/πελάτης έχει δηλώσει ως διεύθυνση παραλαβής. Κατά την παράδοση των προϊόντων θα παραδίδεται στον πελάτη αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου πώλησης.

Η εταιρεία μας προωθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών ορισμένα από τα προσωπικά στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση αποστολής, έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών σας. Δια του παρόντος συναινείτε ανεπιφύλακτα στην προώθηση των προσωπικών σας στοιχείων και δεδομένων για το σκοπό της αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων. Το κόστος παράδοσης και τα έξοδα αποστολής/μεταφοράς βαρύνουν τον πωλητή. Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή/πελάτη και ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τυχόν απώλεια ή καταστροφή τους κατά την μεταφορά αυτών.

Οι παραγγελίες δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής courier.

  1. Χρόνος παράδοσης

Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μέχρι τις 15:00 θα παραδίδονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας, χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες του Σαββάτου και της Κυριακής. Το χρονικό περιθώριο της αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί. Ενδεικτικά η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει: α) κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση, β) εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, γ) σε περίπτωση ανωτέρας βίας (π.χ απεργίες) που ίσως επηρεάσει τη μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σας, δ) σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη/πελάτη είναι λανθασμένα (διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α) και κάθε επικοινωνία μαζί του είναι αδύνατη.

Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που θα παραδοθεί από κατάστημά μας στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

  1. Διαθεσιμότητα προϊόντων

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να μην είναι πάντα σε διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που το επιλεγμένο προϊόν από τον χρήστη/πελάτη δεν είναι σε διαθεσιμότητα, θα ενημερωθείτε για την εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσής του. Σε περίπτωση που θα υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να σας κρατάμε ενήμερους.

X

Εγγραφή Χρήστη

Είσοδος Χρήστη

Εγγραφή Χρήστη

Είσοδος Χρήστη